Τρίτη 19 Ιουνίου 2007

Από δευτέρα ανοίγουμε!

(18 - 6 -2007)

Απόφαση Συντονιστικής Επιτροπής Στεκιού

συλλόγου ηλεκτρολόγων

Συνάδελφοι,

Ξεκινά δειλά από φέτος η προσπάθεια , ο χώρος που έχει παραχωρηθεί στο σύλλογο να ζωντανέψει, και να ξεκινήσει μια (αρχικά) υποτυπώδης λειτουργία του ως κυλικείου και ως γραφείου φοιτητών. Η συντονιστική επιτροπή που συνεδρίασε τη Δευτέρα στις 18/06 , στα πλαίσια της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου μας, έθεσε στόχους για το πώς μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά το Στέκι και τελικά όρισε εκείνη την κατεύθυνση , η οποία θα δρομολογήσει την πλήρη και κανονική λειτουργία του Στεκιού από το Σεπτέμβρη.

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ!!

Έτσι, ο στόχος που μπήκε για το Στέκι μας σε αυτή τη φάση είναι να λειτουργήσει υποτυπωδώς από την επόμενη εβδομάδα , κάνοντας την αρχή τη Δευτέρα 25/06…. Το Στέκι του συλλόγου ανοίγει! Γι ‘αυτό το λόγο , και με σκοπό να αγοραστούν τα πρώτα υλικά (έπιπλα, καφές, ποτήρια κτλ…) ζητούμε την οικονομική βοήθεια όλων . Ήδη, θα δείτε συναδέλφους να κυκλοφορούν στη σχολή με έναν πρωτότυπο κουμπαρά, τον οποίο σκοπό έχουμε να το γεμίσουμε τόσο ώστε να μπορεί το στέκι να αναπαραχθεί, για αυτές τις δυο εβδομάδες μέχρι την εξεταστική . Ακριβώς επειδή το ταμείο του συλλόγου δεν επαρκεί και δεν μπορεί σε αυτή τη φάση να καλύψει το άνοιγμα του Στεκιού καλούμε όλους σας να συνδράμετε! Καλούμε επίσης όποιον επιθυμεί να προσφέρει στο χώρο αντικείμενα (π.χ. τάβλι, σκάκι, άλλα επιτραπέζια παιχνίδια, ή οτιδήποτε μπορεί να κάνει το χώρο πιο όμορφο….)

Επιπλέον , αποφασίστηκε ποσό από το ήδη υπάρχον οικονομικό απόθεμα του συλλόγου να δοθεί για την αγορά των πρώτων βασικών υλικών. Γι’ αυτό το σκοπό έχει οριστεί και μια ομάδα φοιτητών που θα ερευνήσει τις τιμές αυτών των υλικών που χρειαζόμαστε και τελικά θα προχωρήσει στην αγορά τους.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ...

Επιπλέον, για να μπορεί ο χώρος να ανοίξει τη Δευτέρα ορίσαμε …μέρα καθαρισμού την Τετάρτη το μεσημέρι. Θα ήταν και εκεί χρήσιμη η οποιαδήποτε βοήθεια. Τέλος η Συντονιστική Επιτροπή θα συνεδριάσει ξανά την Πέμπτη στις 13:00 στα κάτω ΗΛ , για να ελέγξει κατά πόσο έχουν προχωρήσει τα βήματα που ικανοποιούν το άνοιγμα του Στεκιού τη Δευτέρα. Να είμαστε όλοι εκεί ώστε η διαδικασία να είναι όσο πιο μαζική γίνεται, με στόχο να διαμορφώσουμε το στέκι μας όσο το δυνατόν καλύτερα!! Αυτό σημαίνει ότι θα παρουσιασθούν στο σύλλογο τα υλικά και τα ποσά τα οποία σπαταλήθηκαν γι ‘αυτά, καθώς επίσης θα οριστούν και οι ενδεικτικές τιμές για τις οποίες θα πωλούνται.

Καλούμε όλους να συμμετάσχετε στη διαχείριση του Στεκιού!

Όλοι στο Στέκι του συλλόγου μας!

Απόφαση Συντονιστικής Επιτροπής Στεκιού συλλόγου ηλεκτρολόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια: